Tervetuloa palveltavaksi

Aivan alusta lähtien, siis jo yli seitsemän vuoden ajan, olemme halunneet tarjoilla vieraillemme parhaita paikallisia raaka-aineita maustettuna maailman mauilla. Olemme halunneet seurata, jopa luoda, trendejä ja yllättää pöydässämme istuvan. Siinä Vaustin ruokalistan sielu, ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme luopuneet tiukasta alku-, pää- ja jälkiruokien ajattelusta, koska haluamme, että voit valita juuri ne makuparit ja sen määrän ruokalajeja, mikä sinusta kulloinkin tuntuu hyvältä. Me huolehdimme lopusta sesongin mukaisten lisukkeiden, vaustikkaan valmistustavan ja taattua laatua olevien raaka-aineiden kera. Tuottajina meillä ovat tuttuun tapaan kotimaiset taiturit, mm. Lihakauppa Roslund, kalastaja Ben Henriksson, Polven juustola ja Suojärven suklaatila. Otamme luonnollisesti huomioon kaikki ruokavaliot.

Voit heittäytyä tuttuun tapaan myös yllätysmenun vietäväksi! Myös viinikellaristamme löytyy jotakin uutta joka viikko, joten ruoan ja juoman liitot ovat entistäkin syvempiä. Tervetuloa nauttimaan!

Keittiömestari Vesa Sjöblom & hovimestari Heikki Hytönen tiimeineen

Syskyn menumme, ole hyvä:

Nämäkin ruokalistat on jälleen koonnut sama tiimi, joka huolehtii sinusta joka päivä – niinpä meillä tekijöillä on tiedossamme mielipiteesi ja voimme olla varmoja, että listallemme päätyy annoksia ja viinejä, joista uskomme sinun pitävän.

Vaustin syysmenu Vausti menu in english Lapsille Lounas

Pöytävaraus

Varaamalla pöydän varmistat paikkasi Vaustissa toivomaasi aikaan. Tässä voit tehdä pöytävarauksen korkeintaan 12 henkilölle. Tätä suurempia seurueita pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi