Sulje silmät – avaa aistit.

Lähde kanssamme erilaisille sokkotreffeille! Vaustin ensimmäiset pimeät illalliset ovat olleet erittäin suosittuja ja samoin ystävänpäivän ke 14.2.2018 illallinen on loppuunmyyty. Kerromme, kun uusia illallisia jälleen järjestetään!

Illallinen pimeässä on ainutlaatuinen, aisteja haastava kokemus joka muuttuu elämykseksi. Keittiömme loihtii nautittavaksi kolmen ruokalajin päivällisen, jonka seuraksi hovimestari on valinnut laadukkaat juomat. Kokonaisuus nautitaan maku- ja hajuaistin varassa, usein tosin turvaudutaan myös tuntoaistiin, tämäkin on täysin sallittua. Kaikki ruoat ja juomat tarjoillaan pöytään, jotta sinä voit keskittyä vain nauttimaan.

Illat alkavat klo 18.30 Vaustin Viinibaarissa, jossa hovimestari kertoo illan kulusta ja nautimme rentouttavan aperitiivin. Henkilökunta ohjaa silmälapuin varustetut vieraat pimennettyyn päivällishuoneeseen, jossa ateria nautitaan.

Pimeän päivällisen hinta on 65 euroa per henkilö, sisältäen alkumaljan ja kolmen ruokalajin yllätysmenun ruokajuomineen. Illan kokonaiskesto on noin 2 h 30 min. Huomioimme allergiat ennakkoilmoitusten perusteella. Varaa paikkasi: 010 832 3515, asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi.

Haluatko pimeän hetken omalle porukalle?

Pimeä illallinen on varattavissa myös yksityistilaisuutena. Yli 12 henkilön seurueet nauttivat hintaan 65 € / hlö ja  8-12 henkilön seurueet hintaan 80 €/hlö!

Vaustin Pimeän illallinen on varattuun ajankohtaan sidottu palvelukokonaisuus, jonka päivää ei voi vaihtaa. Mikäli osallistuminen perutaan, voi ostoksen arvon käyttää muihin palveluihimme toisena ajankohtana. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Maksetusta ostoksesta ei ole mahdollista saada rahojen palautusta.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Myyntipalvelumme on sinua varten:
010 832 3515,
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi