Eläköön kevät! Vaustin parsaviikot 3.5.–9.6. 

Tervetuloa nauttimaan kevään herkkua parhaimmillaan Vaustin tapaan!

Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
voisulaa, kevätsipulia ja västerbottenjuustokreemiä
sekä valitsemasi yksi lisuke
15 €

Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
voisulaa, kevätsipulia ja västerbottenjuustokreemiä
sekä valitsemasi kaksi lisuketta
28 €

parsa-annostemme lisukkeeksi:

Vaustin Hollanninkastiketta
lämminsavustettua hunajakirjolohta
palvattua porsaan pippurirullaa
tartaria kirjolohesta ja hauesta
kermaista korvasienimuhennosta

lisälisuke 5 €

Juomaehdotuksemme parsan seuraan:
9 € 12CL | 12 € 16CL | 49 € 75CL

Prinz von Hessen Hessenstein Riesling Trocken 2015, Rheingau
Van Volxem Schiefer Riesling 2015, Mosel
Schmitges Riesling Feinherb 2017, Mosel
Kruger-Rumpf Spätburgunder Blanc de Noir 2017, Nahe
Meyer-Näkel Spätburgunder Trocken 2016, Ahr

Vaustin parsabuffet lauantaina 26.5. klo 16-21
Valkoista ja vihreää parsaa noutopöydässä herkullisten lisukkeiden kera. Viineistä huolehtii Tampereen Viinitukku. Keväinen lauantai, parsaherkkuja, raikasta rieslingiä – nautitaan elämästä.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Myyntipalvelumme on sinua varten:
010 832 3515,
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi