Eläköön kevät! Vaustin parsaviikot 3.5.–9.6. 

Tervetuloa nauttimaan kevään herkkua parhaimmillaan Vaustin tapaan!

Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
voisulaa, kevätsipulia ja västerbottenjuustokreemiä
sekä valitsemasi yksi lisuke
15 €

Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
voisulaa, kevätsipulia ja västerbottenjuustokreemiä
sekä valitsemasi kaksi lisuketta
28 €

parsa-annostemme lisukkeeksi:
Vaustin Hollanninkastiketta
lämminsavustettua hunajakirjolohta
palvattua porsaan pippurirullaa
tartaria kirjolohesta ja hauesta
kermaista korvasienimuhennosta

lisälisuke 5 €

Parsaviikot osallistuvat Riesling & Spätburgunder -viikoille!
Juomaehdotuksemme parsan seuraan:
9 € 12CL | 12 € 16CL | 49 € 75CL

Prinz von Hessen Hessenstein Riesling Trocken 2015, Rheingau
Van Volxem Schiefer Riesling 2015, Mosel
Schmitges Riesling Feinherb 2017, Mosel
Kruger-Rumpf Spätburgunder Blanc de Noir 2017, Nahe
Meyer-Näkel Spätburgunder Trocken 2016, Ahr

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi