Arkilounaat

Vausti

Viikko 21

Tervetuloa Vaustin lounaalle!

Uudistimme lounastarjontaa uusilla ruokalajeilla. Lisäsimme kasvisruokiin vaihtelua ja vaihtoehtoja, korostimme kalaruokia ja vähensimme punaisen lihan osuutta.

Lämpimän ruoan voit valita neljästä eri vaihtoehdosta ja annos tarjoillaan Sinulle pöytään. Lisäksi lounaan hintaan sisältyvät salaatti-, keitto ja leipäpöydän antimet, ruokajuomana vesi sekä aterian päätteeksi kahvi tai tee ja pikkumakea.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14. Päivän annos tai kasvisannos 12 € ja päivän tuore kala tai lihamestarin suositus 17 €.

* * *

Welcome to Vausti's lunch!

Please choose your favorite main course from our four options. Dish is served to Your table. Price includes also salad, soup and bread from our buffet and water is served as beverage and coffee or tea with small sweet is available.

Lunch is served on weekdays between 11am and 2pm. Dish of the day or vegetarian dish 12 € and lunch time fish or meat of the week 17 €.

VL = vähälaktoosinen - low lactose
L = laktoositon - lactose free
G = gluteeniton - glutein free

Maanantai 20.5.
savujuustolla kuorrutettua porsaan niskaa, tsatsikia & kesäkurpitsa-tomaattihöystöä
Overcooked Pork Neck w/ Smoked Cheese, Tsatsiki and Zucchini & Tomato Stew
(L,G)
kasvispihvejä marokkolaisittain, tsatsikia & couscousia
Morocco Style Vegetable Patties, Tsatsiki & Couscous
(L)

Tiistai 21.5.
turskan seläkettä, kirvelillä maustettua Hollanninkastiketta & porkkanaröstiä
Cod Fillet, Hollandaise Sauce w/ Chervil & Carrot Patties
(VL,G)
gratiinia punajuuresta ja kreikkalaisesta juustosta & perunamuhennosta
Beetroot Gratin w/ Greece Style Cheese & Potato Mash
(VL,G)

Keskiviikko 22.5.
katkarapu-hernerisottoa & parmesankreemiä
Risotto w/ Peas & Shrimps, Parmesan Creme
(L,G)
Mifu-hernerisottoa, paistettuja herkkusieniä & parmesankreemiä
Risotto w/ Peas & Mifu, Fried Mushrooms & Parmesan Creme
(L,G)

Torstai 23.5.
lihamureketta, kermaista pippurikastiketta & paistettuja juureksia
Meat Loaf, Creamy Pepper Sauce & Fried Root Vegetables
(L,G)
porkkanaröstejä, paistettuja juureksia, papu-tomaattisalsaa & ranskankermaa
Carrot Patties, Fried Root Vegetables, Tomato Salsa w/ Beans, Crème Fraiche
(L,G)

Perjantai 24.5.
Vaustin peltipitsaa: savustettua lohta, punasipulia, kapriksia & sitrusmajoneesia
Vausti’s Style Pizza: Smoked Salmon, Red Onion, Capers & Lemon Mayonnaise
(L)
Vaustin peltipitsaa: pestoa, paprikaa, punasipulia, vuohenjuustoa & paholaisen hilloa
Vausti’s Style Pizza: Pesto, Pepper, Red Onion, Goat Cheese & Devil’s Jam
(L)



Laakonki

Viikko 21

Tiistai 21.5.
Pinaattikeittoa, kananmunaa
Spinach Soup w/ Cooked Egg
(VL)
Falafel-pyöryköitä ja chimichurria
Falafel Balls w/ Chimichurri
(L,G)
Lihamureketta ja cheddarkastiketta
Meat Loaf w/ Cheddar Cheese Sauce
(G)
Keksejä
Cookies
(VL)

Keskiviikko 22.5.
Linssikeittoa
Lentil Soup
(L,G)
Purjo-hunajakastikkeella glaseerattua puna-ahventa
Redfish Glaced w/ Leek and Honey Sauce
(V,G,M)
Makkaravuokaa italialaisittain
Italian Style Sausage Casserole
(L,G)
Vadelmavispipuuroa
Whipped Raspberry Pudding
(L)

Torstai 23.5.
Kasvis-kaalikeittoa
Vegetable Cabbage Soup
(V,G)
Jauheliha-nachovuokaa ja salsadippiä
Beef and Nacho Casserole w/ Salsa Dip
(L)
Dijon-smetanapossua
Pork w/ Sour Cream and Dijon Mustard Sauce
(L,G)
Omena-puolukkakiisseliä
Apple Cream w/ Lingonberries
(V,G)

Perjantai 24.5.
Kinkku-ananaspitsaa
Pizza w/ Ham and Cheese
(VL)
Kukkoa viinissä
Coq au Vin
(V,G)
Marjarahkaa
Berry Quark
(L,G)

Lauantai 25.5.
Ruokaretkellä saapasmaassa – brunssi italialaisittain

Laakongin brunssilla matkaamme halki Italian ja sen monipuolisen ruokakulttuurin aarteiden. Tarjolle katetaan tunnistettavia klassikoita, mutta modernilla otteella. Italia tarjoaa loppumattoman lähteen vivahteikkaita makujaan. Oliiviöljyllä viimeisteltyjä nautintoja, kylmiä alkupaloja, tomaattikastikkeen täyteläisyyttä sekä tietenkin kaikkien herkkua, pitsaa ja pastaa. Runsaista pöydistämme löytyy syötävää niin pikkuväelle, antipastojen ystäville kuin suurempaankin nälkään.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Tervetuloa ruokamatkalle Italian antimien ääreen!

Sunnuntai 26.5.
Ruokaretkellä saapasmaassa – brunssi italialaisittain

Laakongin brunssilla matkaamme halki Italian ja sen monipuolisen ruokakulttuurin aarteiden. Tarjolle katetaan tunnistettavia klassikoita, mutta modernilla otteella. Italia tarjoaa loppumattoman lähteen vivahteikkaita makujaan. Oliiviöljyllä viimeisteltyjä nautintoja, kylmiä alkupaloja, tomaattikastikkeen täyteläisyyttä sekä tietenkin kaikkien herkkua, pitsaa ja pastaa. Runsaista pöydistämme löytyy syötävää niin pikkuväelle, antipastojen ystäville kuin suurempaankin nälkään.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Tervetuloa ruokamatkalle Italian antimien ääreen!

Varaa paikkasi lounaalle!


Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi