Arkilounaat

Vausti

Viikko 38

Tervetuloa Vaustin lounaalle!

Lämpimän ruoan voit valita viidestä eri vaihtoehdosta ja annos tarjoillaan Sinulle pöytään. Lisäksi lounaan hintaan sisältyvät salaatti-, keitto ja leipäpöydän antimet, ruokajuomana vesi sekä aterian päätteeksi kahvi tai tee ja pikkumakea.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14. Päivän annos tai viikon kasvisannokset 12 € ja päivän tuore kala 17 €.
* * *

Welcome to Vausti's lunch!

Please choose your favorite main course from our five options. Dish is served to Your table. Price includes also salad, soup and bread from our buffet and water is served as beverage and coffee or tea with small sweet is available.

Lunch is served on weekdays between 11am and 2pm. Dish of the day or weekly vegetarian dishes 12 € and fish or meat of the week 17 €.

VL = vähälaktoosinen - low lactose
L = laktoositon - lactose free
G = gluteeniton - glutein free

Maanantai 17.9.
kirjolohta, sitruunajogurttia sekä uuniperunaa
Rainbow Trout with Lemon Yoghurt Sauce and Oven Baked Potato
(L,G)
kasvisröstiä ja vuohenjuustoa
Vegetables Rösti with Goat Cheese
(VL)
kasviksilla täytetty tattariohukainen
Buckwheat Crêpe Filled with Vegetables
(L,G)

Tiistai 18.9.
BBQ-porsasta ja kasvis-nuudeliwokkia
BBQ Pork with Vegetables and Noodles Wok
(L)
kasvisröstiä ja vuohenjuustoa
Vegetables Rösti with Goat Cheese
(VL)
kasviksilla täytetty tattariohukainen
Buckwheat Crêpe Filled with Vegetables
(L,G)

Keskiviikko 19.9.
haukimurekepihviä, remouladekastiketta ja voiperunaa
Pike Patties, Remoulade Sauce and Butter Potato
(VL)
kasvisröstiä ja vuohenjuustoa
Vegetables Rösti with Goat Cheese
(VL)
kasviksilla täytetty tattariohukainen
Buckwheat Crêpe Filled with Vegetables
(L,G)

Torstai 20.9.
valkosipulibroileria sekä peruna-sipulimunakasta
Garlic Chicken with Potato and Onion Omelet
(L,G)
kasvisröstiä ja vuohenjuustoa
Vegetables Rösti with Goat Cheese
(VL)
kasviksilla täytetty tattariohukainen
Buckwheat Crêpe Filled with Vegetables
(L,G)

Perjantai 21.9.
ylikypsää häränrintaa, Choron-kastiketta sekä juuresranskalaisia
Overcooked Beef Brisket with Sauce Choron and Root Vegetables Fries
(L,G)
kasvisröstiä ja vuohenjuustoa
Vegetables Rösti with Goat Cheese
(VL)
kasviksilla täytetty tattariohukainen
Buckwheat Crêpe Filled with Vegetables
(L,G)



Laakonki

Viikko 38

Maanantai 17.9.
Uunisilakoita Dijonkermassa
Oven Baked Baltic Herrings w/ Cream and Dijon Mustard (L,G,M)
Jauhelihapihvejä ja rosepippurikastiketta
Beef Patties w/ Pink Pepper Sauce (L,G)
Pieni makea
Something Sweet

Tiistai 18.9.
Kurpitsasosekeittoa
Pumpkin Puree Soup ( L,G)
Uunimakkaraa ja perunasosetta
Oven Baked Sausages(L,G) w/ Mashed Potatoes (VL,G)
Broileria thaimaalaisittain
Chicken in Thai Style (V,G)
Pullavanukasta
Finnish Style Trifle (VL)

Keskiviikko 19.9.
Sipulikeittoa
Onion Soup (V,G)
Palsternakka-bataattigratiinia
Parsnip and Sweet Potato Gratin (L,G)
Härkää ja juureksia
Beef w/ Winter Vegetable (V,G)
Puolukkarahkaa
Lingonberry Quark (L,G)

Torstai 20.9.
Kalaseljankaa
Solyanka w / Fish (V,G,M)
Kasvislasagnea
Lasagna w/ Vegetables (VL)
Kanaa chili-appelsiinikastikkeessa
Chicken w / Chili Orange Sauce (V,G)
Keksejä
Cookies (VL)

Perjantai 21.9.
Kalaburger
Fish Burger (L,M)
Chimichurri –kastikkeella glaseerattua possun sisäfilettä
Pork Fillet Glasez w/ Chimichurri Sauce (V,G)
Suklaakiisseliä
Chocolate Cream (VL,G)

Lauantai 22.9.
SADONKORJUUN JUHLAA
Laakongin brunssilla tarjotaan nyt syksyn makuja. Juuresten ja kasvisten valikoimat ovat runsaimmillaan ja maukkaimmillaan. Tuoreen punajuuren ja aurajuuston liitto on vastustamaton ja paistoksen seurana maistuvat poronlihaiset miniryynärit. Tarjolla on myös pehmeää kasvissosekeittoa.
Rapeita tuoreita kasviksia on hauskaa napostella ihan sellaisenaan tai tuoreyrteillä maustettuun jogurttikastikkeeseen dipaten. Kaloja, salaatteja, munakasta….
Makealle lopulle kannatta varata oma tilansa, sillä herkkupöydän antimia ei voi vastustaa. Kanelista omenapaistosta ja vaniljakastiketta, puolukkaa ja rahkaa…

Nälkä lähtee taatusti!

Huom! Muutokset mahdollisia.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Nähdään brunssilla!

Sunnuntai 23.9.
SADONKORJUUN JUHLAA
Laakongin brunssilla tarjotaan nyt syksyn makuja. Juuresten ja kasvisten valikoimat ovat runsaimmillaan ja maukkaimmillaan. Tuoreen punajuuren ja aurajuuston liitto on vastustamaton ja paistoksen seurana maistuvat poronlihaiset miniryynärit. Tarjolla on myös pehmeää kasvissosekeittoa.
Rapeita tuoreita kasviksia on hauskaa napostella ihan sellaisenaan tai tuoreyrteillä maustettuun jogurttikastikkeeseen dipaten. Kaloja, salaatteja, munakasta….
Makealle lopulle kannatta varata oma tilansa, sillä herkkupöydän antimia ei voi vastustaa. Kanelista omenapaistosta ja vaniljakastiketta, puolukkaa ja rahkaa…

Nälkä lähtee taatusti!

Huom! Muutokset mahdollisia.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Nähdään brunssilla!

Varaa paikkasi lounaalle!


Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi