Arkilounaat

Vausti

Viikko 21

Tervetuloa Vaustin lounaalle!

Lämpimän ruoan voit valita viidestä eri vaihtoehdosta ja annos tarjoillaan Sinulle pöytään. Lisäksi lounaan hintaan sisältyvät salaatti-, keitto ja leipäpöydän antimet, ruokajuomana vesi sekä aterian päätteeksi kahvi tai tee ja pikkumakea.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14. Päivän annos tai viikon kasvisannokset 12 € ja päivän tuore kala tai lihamestarin suositus 17 €.

* * *

Welcome to Vausti's lunch!

Please choose your favorite main course from our five options. Dish is served to Your table. Price includes also salad, soup and bread from our buffet and water is served as beverage and coffee or tea with small sweet is available.

Lunch is served on weekdays between 11am and 2pm. Dish of the day or weekly vegetarian dishes 12 € and fish or meat of the week 17 €.

VL = vähälaktoosinen - low lactose
L = laktoositon - lactose free
G = gluteeniton - glutein free

Maanantai 21.5.
ylikypsää porsaan kassleria sekä tsatsikia
Overcooked Pork Neck with Tsatsiki
(L,G)
punajuuri-fetapaistosta
Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
maissileivitettyjä bataattipihvejä
Corn Crumbled Sweet Potato Patty
(L,G)

Tiistai 22.5.
broileria kreikkalaiseen tapaan kasvisten kera
Greek Style Chicken with Vegetables
(L,G)
punajuuri-fetapaistosta
Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
maissileivitettyjä bataattipihvejä
Corn Crumbled Sweet Potato Patty
(L,G)

Keskiviikko 23.5.
turskaa ja hollanninkastiketta
Cod with Sauce Hollandaise
(VL,G)
punajuuri-fetapaistosta
Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
maissileivitettyjä bataattipihvejä
Corn Crumbled Sweet Potato Patty
(L,G)

Torstai 24.5.
riistakäristystä, puolukkaa sekä perunamuhennosta
Sautéed Game with Lingonberry and Potato Puré
(VL,G)
punajuuri-fetapaistosta
Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
maissileivitettyjä bataattipihvejä
Corn Crumbled Sweet Potato Patty
(L,G)

Perjantai 25.5.
uunissa paahdettua kirjolohta sekä punajuuri-fetapaistosta
Oven Baked Rainbow Trout with Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
punajuuri-fetapaistosta
Beetroot and Feta Cheese au Gratin
(VL,G)
maissileivitettyjä bataattipihvejä
Corn Crumbled Sweet Potato Patty
(L,G)



Laakonki

Viikko 21

Maanantai 21.5.
Kasvispihvejä ja papu-sitruunadippiä
Patties w/ Vegetables and Pean Lemon Dip (L,G)
Ylikypsää häränrintaa ja teriyakikastiketta
Oven Baked Beef w/ Teriyaki Sauce (V)
Keksejä
Cookies (VL)

Tiistai 22.5.
Kukkakaalikeittoa
Cauliflower Soup (L,G)
Lohipizzaa
Pizza w/ Salmon (VL,M)
Kaalikääryleitä
Cabbage Rolls (L,V,G)
Vadelmakiisseliä
Raspberry Cream
(L,V,G)

Keskiviikko 23.5.
Punajuuri-kookoskeittoa
Beetroot Puree Soup Seasoned w/Coconut (G,V)
Kalapyörykkäpannua
Hash w / Fish Balls (L,G,M)
Broilerin paistileikkeitä ja sinihomejuustokastiketta
Chicken Cutlets w/ Blue Cheese Sauce (L,G)
Sitruuna-valkosuklaarahkaa
Lemon Quark w/ White Chokolade (VL,G)

Torstai 24.5.
Hernekeittoa
Peasoup (L,V,G)
Kasvis Ratatouillea
Vegetable Ratatouille (L,V,G)
Mureita kasslerpihvejä ja sinapinsiemenkastiketta
Pork Neck w/ Mustard Seed Sauce (L,G)
Pannukakkua ja hilloa
Pancake w/ Jam (VL)

Perjantai 25.5.
Uunissa paahdettua puna-ahventa ja katkarapumuhennosta
Oven Baked Redfish w/ Crayfish Sauce (L,G,M)
Lindströminpihvejä
Beef Patties w/ Beetroot and Caper (L,V,G)
Marjapaistosta
Berry Pie (L)

Lauantai 26.5.
BELLA ITALIA LAAKONGIN BRUNSSILLA

Italia ihastuttaa niin ruoalla, maisemilla, ilmastolla kuin kulttuurillakin. Italialainen ruoka on yksinkertaista, mutta se on tulvillaan makuvivahteita. Pizza saapui Suomeen 1960-luvulla, mutta napolilaiset nauttivat tätä herkkua jo 1700-luvulla.
Pasta, pizza, oliiviöljy, antipastot, tiramisu ja monet muut tutut ruokalajit ja raaka-aineet ovat levinneet ympäri maailmaa. Tervetuloa nauttimaan italialaisen keittiön valikoituja herkkuja Laakonkiin.

Toukokuun ajan tarjoamme niin antipastoja, focacciaa, pizzaa, pastaa kuin broileri saltimboccaa. Salaatteja, juustoja, salamia… Herkkuja riittää!

Jälkiruokapöytään katamme makeaa runsain määrin:
tuorehedelmäsalaattia, gelatoa, pikkuleipiä, mehevää sitruuna-aprikoositorttua ja totta kai tiramisua on myös tarjolla.

Tervetuloa nauttimaan viikonlopusta – tarjolla pieni pala Italiaa, mukavaa yhdessäoloa ja makuhermoja hiveleviä perinteisiä ja uusia makuja.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.

Aikuiset 19,50 € / hlö ja lapset 12-vuoteen asti 1 € / ikävuosi.

Lasillinen kuohuvaa vain 3,50 €.

Nähdään brunssilla!

Sunnuntai 27.5.
BELLA ITALIA LAAKONGIN BRUNSSILLA

Italia ihastuttaa niin ruoalla, maisemilla, ilmastolla kuin kulttuurillakin. Italialainen ruoka on yksinkertaista, mutta se on tulvillaan makuvivahteita. Pizza saapui Suomeen 1960-luvulla, mutta napolilaiset nauttivat tätä herkkua jo 1700-luvulla.
Pasta, pizza, oliiviöljy, antipastot, tiramisu ja monet muut tutut ruokalajit ja raaka-aineet ovat levinneet ympäri maailmaa. Tervetuloa nauttimaan italialaisen keittiön valikoituja herkkuja Laakonkiin.

Toukokuun ajan tarjoamme niin antipastoja, focacciaa, pizzaa, pastaa kuin broileri saltimboccaa. Salaatteja, juustoja, salamia… Herkkuja riittää!

Jälkiruokapöytään katamme makeaa runsain määrin:
tuorehedelmäsalaattia, gelatoa, pikkuleipiä, mehevää sitruuna-aprikoositorttua ja totta kai tiramisua on myös tarjolla.

Tervetuloa nauttimaan viikonlopusta – tarjolla pieni pala Italiaa, mukavaa yhdessäoloa ja makuhermoja hiveleviä perinteisiä ja uusia makuja.

Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.

Aikuiset 19,50 € / hlö ja lapset 12-vuoteen asti 1 € / ikävuosi.

Lasillinen kuohuvaa vain 3,50 €.

Nähdään brunssilla!

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi