Arkilounaat

Vausti

Viikko 42

Tervetuloa Vaustin lounaalle!

Uudistimme lounastarjontaa uusilla ruokalajeilla. Lisäsimme kasvisruokiin vaihtelua ja vaihtoehtoja, korostimme kalaruokia ja vähensimme punaisen lihan osuutta.

Lämpimän ruoan voit valita neljästä eri vaihtoehdosta ja annos tarjoillaan Sinulle pöytään. Lisäksi lounaan hintaan sisältyvät salaatti-, keitto ja leipäpöydän antimet, ruokajuomana vesi sekä aterian päätteeksi kahvi tai tee ja pikkumakea.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-14. Päivän annos tai kasvisannos 12 € ja päivän tuore kala tai lihamestarin suositus 17 €.

* * *

Welcome to Vausti's lunch!

Please choose your favorite main course from our four options. Dish is served to Your table. Price includes also salad, soup and bread from our buffet and water is served as beverage and coffee or tea with small sweet is available.

Lunch is served on weekdays between 11am and 2pm. Dish of the day or vegetarian dish 12 € and lunch time fish or meat of the week 17 €.

VL = vähälaktoosinen - low lactose
L = laktoositon - lactose free
G = gluteeniton - glutein free

Maanantai 14.10.
naudan hanger steakia ja juureksia paistoliemikastikkeessa, ruohosipulivoilla viimeisteltyä keitettyä perunaa
Beef Hanger Steak and Root Vegetables in Stock Sauce. Cooked Potatoes w/ Chive
(L,G)
tofua, kaalia & juureksia höystönä, ruoho-sipulivoilla viimeisteltyä keitettyä perunaa
Tofu, Cabbage & Root Vegetables in Stew. Cooked Potatoes w/ Chive
(L,G)

Tiistai 15.10.
Vaustin uunikalaa, tuorehernepestoa & palsternakka-pinaattimuhennosta
Vausti’s Style Fish Stew, Pea Pesto & Parsnip and Spinach Mash
(L,G)
herkkusieni-stroganoffia, tuore-hernepestoa & palsternakka-pinaattimuhennosta
Button Mushroom Stew, Pea Pesto & Parsnip and Spinach Mash
(L,G)

Keskiviikko 16.10.
reiluja juures-lihapyöryköitä, vihannespikkelsikastiketta & uunilohkoperunoita
Root Vegetable & Beef Meat Balls, Tartar Sauce & Oven Baked Potato Wedges
(L,G)
juures-kikhernepyöryköitä, vihannespikkelsikastiketta & uunilohkoperunoita
Root Vegetable & Chickpea Balls, Tartar Sauce & Oven Baked Potato Wedges (L,G)

Torstai 17.10.
nuudeliwokkia kirjolohen ja sokeriherneiden kera
Noodle Wok w/ Rainbow Trout & Sweet Peas
(L)
nuudeliwokkia härkäpapujen ja parsakaalin kera
Noodle Wok w/ Broad Beans & Broccoli
(L)

Perjantai 18.10.
Vaustin lämmin broilerleipä grillatun ananaksen kera
Vausti’s Warm Sandwich w/ Roasted Chicken & Grilled Fresh Pineapple
(L, pyyd. G)
Vaustin lämmin kasvisleipä, uunitomaattia & kreikkalaista juustoa
Vausti’s Warm Sandwich w/ Vegetables, Roasted Tomatoes & Greek Style Cheese
(L, pyyd. G)



Laakonki

Viikko 42

Tiistai 15.10.
Kirkasta lohikeittoa
Salmon Soup
(V,G,M)
Kirjolohikiusausta
Rainbow Trout Casserole
(L,G,M)
Porsaan paahtofileetä, hunaja-sinappikastiketta
Roasted Pork Sirloin w/ Honey and Mustard Sauce
(L,G)
Marjapaistosta ja vaniljakastiketta
Berry Pie w/ Vanilla Sauce
(VL)

Keskiviikko 16.10.
Juustoista paprikakeittoa
Sweet Pepper Soup w/ Cheese
(L,G)
Kaalilaatikkoa
Cabbage Casserole
(V,G)
Mustaherukkabroileria
Chicken w/ Blaccurrant Souce
(V,G)
Suklaamoussea
Chocolate Mousse
(L)

Torstai 17.10.
Pinaattikeittoa
Spinach Soup
(L,G)
Lohta valkoviini-sitruunakastikkeessa
Salmon w/ White Wine and Lemon Sauce
(V,G,M)
Jauhemaksapihviä ja sipulia
Minced Liver Patties w/ Onion
(L,G)
Keksejä
Cookies
(VL)

Perjantai 18.10.
Bataattipihviä ja yrttikermaviiliä
Sweet Potato Patties w/ Herbs Sour Cream
(V,G | kastike L,G)
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa
Meatballs w/ Creamy Sauce
(L,G)
Vadelma-piimäpannacottaa
Buttermilk Pannacotta w/ Raspberry
(L,G)

Lauantai 19.10.
Ruskan hehkua ja syksyn sadon runsautta

Lokakuu avaa oven talven tulla ja päättää kesäkauden pimeneviin iltoihin ja arjen raikkaisiin päiviin. Kuulaat aamut ottavat vallan ja kodin lämpö tuntuu aina vain kutsuvammalta. Ruskan värit ja raikkaat ilmat houkuttelevat kuitenkin luontoon ja ihmettelemään vuodenajan mukana muuttuvaa maisemaa. Laakongin viikonloppubrunssille on koottu suomalaisia satokauden makuja. Kesän kasvattamat juurekset on saatu nostettua pelloista nautittaviksi ja sesongin kasviksia on vielä runsaasti tarjolla. Puhtaat maut ja kasvisten värikkyys avaavat polkua tulevan joulukauden yltäkylläiselle ruokapöydälle.


Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Nähdään brunssilla!

Sunnuntai 20.10.
Ruskan hehkua ja syksyn sadon runsautta

Lokakuu avaa oven talven tulla ja päättää kesäkauden pimeneviin iltoihin ja arjen raikkaisiin päiviin. Kuulaat aamut ottavat vallan ja kodin lämpö tuntuu aina vain kutsuvammalta. Ruskan värit ja raikkaat ilmat houkuttelevat kuitenkin luontoon ja ihmettelemään vuodenajan mukana muuttuvaa maisemaa. Laakongin viikonloppubrunssille on koottu suomalaisia satokauden makuja. Kesän kasvattamat juurekset on saatu nostettua pelloista nautittaviksi ja sesongin kasviksia on vielä runsaasti tarjolla. Puhtaat maut ja kasvisten värikkyys avaavat polkua tulevan joulukauden yltäkylläiselle ruokapöydälle.


Brunssia tarjoillemme noutopöydistä klo 11:30-15:30.
Aikuiset 19,50 € / hlö ja alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa 8 € / hlö.

Nähdään brunssilla!

Varaa paikkasi lounaalle!


Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi