Pannut kuumana, on bliniviikkojen aika!

Ystävät, blinipannut ovat jälleen kuumina 16.1. alkaen!
Rakastettu talvinen herkku on rapean mehevä ja reilun kokoinen tattariblini, jonka seurana tarjoilemme kirkastettua voita, smetanaa, suolakurkkua, hienonnettua sipulia sekä valitsemiasi lisukkeita. Viime kauden suosikkiherkku bliniburger (kuvassa) on myös tarjolla!

Vaustissa valmistamme blinitaikinan perinteiseen tapaan hapattamalla ja käytämme ainoastaan tattarijauhoja. Blinimme ovat luontaisesti gluteenittomia ja reilusti valurautapannussa voilla paistettuja. Blinit sekä lisukkkeet ovat laktoosittomia.

Uutuus! Keittiötiimimme on kehitellyt Vaustin blinistä myös vegaanisen version. Tämä täysin kasviperäisistä aineksista valmistettu talven herkku saa makuvivahteensa nokkosesta. Myös vegaaniblinimme on luontaisesti gluteeniton. Vegaanisia blinin lisukkeita valikoimastamme löytyy useita erilaisia. Muun muassa metsäsienisalaattia, beluga-linssikaviaaria, punajuuritartaria.

Blinien seuraksi olemme valinneet itävaltalaisen Steiningerin viinitalon laadukkaita juomia. Lisäksi valikoimassamme on laaja valikoima pienpanimo-oluita muun muassa Malmgårdin ja Takatalo & Tompurin panimoilta. Tervetuloa nauttimaan!

Ole hyvä, Blinimenumme!

VAUSTIN BLINIVIIKOT 16.1.–23.2.

Vaustin blini yhdellä lisukkeella 14 €

Vaustin blinejä neljällä lisukkeella 28 €

Rapean meheviä ja reilun kokoisia tattariblinejä, joiden seurana tarjoilemme kirkastettua voita, smetanaa, suolakurkkua, hienonnettua sipulia sekä valitsemiasi lisukkeita.

Lisälisukkeet 5 € / annos | lisäblini 3 € / kpl
kylmäsavustettua lohta
sitrusgraavattua siikaa
Skagen jokiravunpyrstöjä
kirjolohen mätiä 40 g
siian mätiä 30 g
Beluga-linssikaviaaria
metsäsienisalaattia

Tai nauti blinejä uudella Vaustikkaalla tavalla!

Vaustin bliniburger 20 €
Kahden blinin välissä jokirapuja Skagen sekä kylmäsavustettua lohta. Majoneesin asemaa tuuraa smetana, myös sipuli ja suolakurkku löytyvät, kuten kunnon burgerissa ikään. Kysy myös kasvistäytteitä.

Juomaksi suosittelemme
Steininger Riesling
Steininger Reserve Grüner Veltliner

12CL 9 € | 16CL 12 € | 75CL 49 €

Lisäksi valikoimassamme on laaja valikoima pienpanimo-oluita muun muassa Malmgårdin ja Takatalo & Tompurin panimoilta.

Toivottu ja odotettu Blinibuffet 22.2.2019

Perjantaina 22.2.2019 klo 17 alkaen Vaustissa katetaan tarjolle blinejä ja lisukkeita – syö niin paljon kuin jaksat. Blinejä kuumina ja rapeina sekä lisukkeita noutopöydästä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Blinibuffet aikuiset 32 € / hlö ja lapset (alle 12-v) 15 € / hlö.

Vaustissa valmistamme blinitaikinan perinteiseen tapaan hapattamalla ja käytämme ainoastaan tattarijauhoja. Blinimme ovat luontaisesti gluteenittomia ja reilusti valurautapannussa voilla paistettuja.

Blinibuffetin seuraan maistuvat mitä parhaimmin itävaltalaisen Steiningerin talon raikkaat valkoviinit sekä paikalliset pienpanimo-oluet.

Haluan kuulua sisäpiiriin

Tilaamalla Kotkanravintoloiden uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Asiakaspalvelu

Monipuolinen ravintola- ja tilavalikoimamme varmistaa, että kaikenkokoiset juhlat, tilaisuudet ja kokoukset hoituvat sujuvasti.

Asiakaspalvelumme on sinua varten!
Palvelemme puhelimessa, 010 832 3515,
arkisin klo 9-15 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min),
asiakaspalvelu@kotkanravintolat.fi